"In 1 dag werken we samen aan jouw nieuwe mindset en daarmee de groei van je bedrijf"

“Stap 1: Weet wat je wilt!”

In het ondernemerschap komt het je niet zomaar aanwaaien. Wellicht heb je een mooi idee maar weet je niet hoe je dit kunt omzetten naar een winstgevend bedrijf. Of heb jij al een bedrijf maar blijft de winst uit? We gaan in beide gevallen samen kijken naar een bewezen succesformule wat ook voor jou werkt.

De strategiesessie is een hele dag waarin we gaan werken aan jouw individuele leiderschap en winstgevend ondernemerschap. “De beste investering die je kunt doen is in jezelf” zeggen de meest succesvolle guru’s in de wereld. 

Dit doe ik aan de hand van mijn unieke bewezen methode na 10 jaar ondernemerschap en 20 jaar ervaring in sales. Dit omvat een succesvolle  methode die ik zelf ook toepas.

Wat krijg je?

We gaan tijdens de strategie sessie een hele dag jouw mindset en jouw bedrijf onder de loep nemen. Ik kijk samen met jou wat de oorzaak is waarom je je doel nog niet hebt bereikt.

Na deze dag heb je een complete blueprint om jouw beoogde doel te behalen. Het is van essentieel belang dat je openstaat voor nieuwe aanpassingen en vernieuwende methodes die wellicht vernieuwend en anders zijn. Deze zijn gebaseerd op bewezen methodes.

De dag is inclusief gezonde luxe lunch op een mooie inspirerende locatie. Je ontvangt een werkboek om mee naar huis te nemen om in actiemodus te blijven. Na 2 maanden hebben we een terugkom moment om te kijken waar je nu staat. 

Deze dag kost je slechts 597 euro (excl. btw) om je leven compleet te veranderen. Een absolute no-brainer! Dus waar wacht je op?

Een persoonlijke investering waar je veel profijt van zult hebben!

Boek een strategie dag!

Whatsapp