Strategie dag

In 1 dag werken we samen aan een solide fundering van jouw mindset en de groei van je bedrijf

Na bijna 10 jaar ondernemer te zijn  weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om eerst een goede basis te creeren om te kunnen bouwen aan je droom en je financiele onafhankelijkheid. 

“Stap 1: Weet wat je wilt!”

In het ondernemerschap komt het je niet zomaar aanwaaien. Wellicht heb je een mooi idee maar weet je niet hoe je dit kunt omzetten naar een winstgevend bedrijf. Of heb jij al een bedrijf maar blijft de winst uit? We gaan in beide gevallen samen kijken naar een succesformule wat voor jou werkt.

De strategiesessie is een hele dag waarin we gaan werken aan jou individuele leiderschap of winstgevend ondernemerschap.

Dit doe ik aan de hand van mijn unieke bewezen methode na 10 jaar ondernemerschap en 20 jaar ervaring in sales. Dit omvat een succesvolle  7 stappen strategie. Na deze dag kun je met succes verder met je onderneming en weet je precies wie je doelgroep is, waar je ze kunt vinden en waarom zij voor jou moeten kiezen.

Bestaande bedrijven met teruglopende omzet

We gaan tijdens de strategie sessie een hele dag jouw bedrijf onder de loep nemen. Ik kijk samen met jou wat de oorzaak is van teruglopende omzet of het uitblijven van klanten. Na deze dag weet je precies wat je moet doen om meer winst te halen uit je bedrijf. Het is van essentieel belang dat je openstaat voor nieuwe aanpassingen en vernieuwende methodes die wel gaan werken voor je bedrijf. 

Deze dag kost je slechts 397 euro (excl. btw) Een absolute no-brainer! Dus waar wacht je op?

Een kleine investering waar je veel profijt van zult hebben!

Boek een strategie dag!

Whatsapp