In 1 dag een complete transformatie en groei in je leven en business!

De mate van jouw succes wordt voor 80% bepaalt door jouw mindset!

Creeer een nieuwe mindset, weet wat je concrete doel is, vind JOUW goud, creeer focus en do the work!

Creer je eigen leven zoals jij dat wilt!

In 1 dag ga ik je leren hoe jij je mindset kunt gaan sturen naar een nieuwe werkelijkheid. Je leert je leven te creeren zoals jij dat wilt. Ik geef je concrete opdrachten en acties om doelgericht te werk te gaan.

 • Je leert hoe je brein werkt
 • Je leert hoe je toegang krijgt tot je onderbewuste
 • Je leert hoe je je brein zelf kunt veranderen en daardoor ook een andere mindset kunt creeren!
 • Je leert onbewuste blokkades bewust te maken en te elimineren!
Mindset Mastery Dag
Mindset en Business Coach

Maak van je "goud" je business model

Je leert wie je bent, waarom je hier bent, wat je purpose is en hoe jij persoonlijk groeit door op een andere manier te gaan denken en hoe je nieuwe kansen kunt ontwikkelen.

 • Je leert je echte ik kennen en waarom je nu staat waar je staat. Wat de oorzaak hiervan is en hoe je dit zelf kunt sturen.
 • Je leert wat jouw "goud"is en hoe je dit met tekst en je "story"vertaalt naar een lekker lopend verdienmodel
 • Je leert wat jouw Ikigai is, jouw unieke gift en wat jij anderen te brengen hebt. Maar vooral hoe jij hier een zeer goede boterham mee kunt verdienen.
 • Je leert verschillende verdienmodellen te implementeren in jouw bedrijf en maken de vertaalslag van purpose naar marketing om te kunnen groeien!

Bewustwording en spiegeling

Wat is jouw Ikigai? Ofwel, wat is jouw reden om elke ochtend uit je bed te komen? Wat is je huidige mindset om jouw levensdoelen te realiseren? Wat is jouw concrete doel?

 • Je wordt je bewuster van je gedachten
 • Je leert hoe je leert te focussen op 1 doel en daar supergoed in worden
 • Je leert hoe je nieuwe succes gewoonten aanleert
 • Je leert te ontdekken wat je echt wilt (in het leven)
 • Je leert sterke keuzes te maken
 • Je leert hoe je sterker wordt als individu op het gebied van mind, body en spirit
ikigai-schema
Mindset en Business Coach

Het geheim achter succes

Leer hoe de meest succesvolle mensen in de wereld dit simpele “foefje”hebben toegepast om succesvol te worden en te blijven. En hoe jij dit ook kunt toepassen in je leven en business! Ik leer je al mijn simpele maar doeltreffende marketing en sales technieken die ik in de afgelopen 15 jaar heb vergaard in mijn bedrijven.

 • Je leert met simpele technieken succesvol te worden
 • Je leert consistent te worden
 • Je boekt snel vooruitgang door de strategieen die ik je leer

Ben jij klaar voor een drastische verandering van je mindset en je leven?

Dit is wat mijn klant Helen Broer zei over de Mindset Mastery Dag

“Een mindset masterydag gehad met Shekila en wat een waarde geeft deze lieve vrouw!
Persoonlijke ontwikkeling is waar ik al jaren mee bezig ben en zeker het laatste jaar nog bewuster mee aan de slag ben. En toch ondanks alle inspanning (mindset events, programma’s en boeken) blokkeerde ik ergens op. Dit resulteerde in het niet behalen van mijn doelen en zelfs achteruitgang op zakelijk gebied.
Shekila heeft samen met mij gekeken naar waar de blokkade zit en waar ik hem niet meer dacht te hebben kwamen dikke tranen. Niet alleen weet ik nu waar de blokkade zit en waar mijn uitdaging ligt, Shekila heeft mij ook ‘tools’ gegeven hoe ik dit pijnpunt kan gaan aanpakken. Het is echt een flink pijnpunt en toch door de juiste vragen van Shekila en de ‘tools’ die ze mij gaf heb ik er vertrouwen in dat t mij gaat lukken.
De dag erna had ik klantafspraken en haalde ik mijn dagdoel omzet! Toeval? Nope, its mindset!”
Bedankt Shekila🙏 Liefs, Helen

 

Testimonials

Tientallen ondernemers zijn je al voorgegaan. Hieronder een kleine greep van mijn klanten

Wat geweldig zo'n Mindset Mastery Dag met Shekila. We kenden elkaar niet maar Shekila voelt aan wat ik wil met mijn bedrijf. Ze is heel enthousiast en ze heeft duidelijk veel ervaring met het opzetten van een bedrijf in de duurzame wereld. We hebben een stappenplan opgezet voor de komende weken en ze heeft me namen gegeven van mensen die interessant voor mij zijn om mee samen te werken. Volgende maand spreek ik haar weer voor een vervolgplan. Ik kan haar zeker aanraden.
Ik heb een fijne coaching sessie gehad met Shekila. Je kunt aan alles merken dat ze een ervaren business woman is met inspirerende en vernieuwende ideeën. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze luistert goed naar je verhaal en denkt actief met je mee!
Dagmar
Salon Edelweiss Leeuwarden
Eindelijk een coach die mij en mijn product begrijpt. Een coach die bekend is met holistisch werken en met spiritualiteit. Daardoor heeft ze mijn teksten op mijn website dan ook prachtig kunnen verwoorden en de tekst herschreven. Iemand zoals zij is uniek en goud waard! Mocht ik in de toekomst nog coaching nodig hebben dan is er maar 1 die daarvoor in aanmerking komt! Dank je wel Shekila!!

Een hele inspirerende skype sessie met Shekila achter de rug! Daar waar jij even vast loopt, heeft zij tientallen oplossingen voor je. Stelt kritische vragen, denkt mee en heeft een goed luisterd oor.

Dank je wel!!! 
Door jou zie ik de details weer die ik even over het hoofd zag.

Ashanti Overman

Contactformulier

Wil je weten of jij geschikt bent voor mijn VIP Mindset Mastery dag? Vul het onderstaand contactformulier in dan bel ik je zo snel mogelijk op. 

“If you want a new outcome, you will have to break the habit of being yourself, and reinvent a new self.”  – Dr. Joe Dispenza

Instellingen
Shekila draait op SYS PlatformSYS Platform