Marketing & Sales

De basis voor je bedrijf is gelegd, een heldere strategie! De volgende stap is om te gaan kijken hoe we de strategie gaan implementeren op het gebied van marketing en sales.  Deze twee disciplines zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er geen goede marketingstrategie of wordt deze niet consequent opgevolgd dan vind er ook geen verkoop plaats of minder dan het beoogde doelbedrag. 

Een lagere omzet of moeite met groeien..Ligt het aan je marketing of aan je strategie?

, dan is het strateeg en business coach met meer dan 10 jaar ervaring in sales.

Veel ondernemers houden er niet van; marketing en sales. Sommige ondernemers waaronder klanten van mij vinden dat zij zichzelf aan het opdringen zijn als ze de termen marketing en sales horen. Nu is het zo dan 80% van je gehele bedrijfsvoering bestaat uit marketing. De overige 20% is het operationele proces. Zonder marketing is geen business, geen sales. Zo simpel is het!

Meer dan 10 jaar heb ik gespendeerd aan het verkopen van producten en diensten bij gerenommeerde (internationale) bedrijven. Koude acquisitie, koud bellen, nabellen van offertes, verkopen van mijn duurzame kledinglijn. Hierbij komen zoveel facetten aan de orde, een daarvan is exact weten wie je doelgroep is om te kunnen “targetten”.

Heb je geen doelgerichte target dan kun je er ook niet op schieten. Wederom, geen business, geen sales. 

De fundering, de basis ligt hieraan ten grondslag. 

We gaan samen aan de slag hoe we voor jouw business de meest relevante marketing en sales tools gaan inzetten voor optimaal resultaat!

Mocht je liever je marketing willen uitbesteden, dan is dat ook mogeijk.

Strategie voor Succes

Je basis moet kloppen, die is zo belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Wil je de volgende stappen nemen in je bedrijf dan is het zo belangrijk dat dit klopt. Elke volgende stap die je neemt zorgt ervoor dat je kunt gaan verdubbelen in succes, klanten, omzet en uiteindelijk winst.

Ik ga je 3 maanden helpen met mijn Strategie voor succes programma. In dit programma geef ik je alles van mij, 10 ervaring in duurzaam ondernemerschap geef ik bij dit programma door aan jou. We werken aan strategie, je business modellen, je marketing en sales, opschalen en leiderschap. 

Dit is een 1:1 programma en ben daarom heel selectief wie ik kan begeleiden. 

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar: info@shekila.nl

 

Meer informatie?

14 + 11 =