Blog

 

Wij, mensen, zijn jarenlang door alles om ons heen geprogrammeerd. En dan bedoel ik door onze opvoeding, school, vrienden, partner, werk. Kortom door iedereen om ons heen worden wij onbewust geprogrammeerd. Dit begint al wanneer wij klein zijn. Er wordt verteld wat je wel mag en niet mag als kind. Dan in je puberteit, wat “hoor” je te doen van anderen. We laten ons leiden door onze omgeving en omgevingsfactoren. Dit word allemaal opgeslagen in je brein alsof het zo hoort. Hierdoor zijn we onze eigen identiteit vaak aan het verliezen.

Pas na vele jaren, merken we dat we ergens in het leven staat waar we eigenlijk helemaal niet willen staan.

Maar daar kun je zelf wat aan doen. Je kunt jezelf herprogrammeren om een leven te creeren zoals jij dat wilt.

Ik volg Dr Joe Dispenza op de voet als het gaat om neuropsychologie. Een van zijn boeken is Jij bent de placebo. Superboek en een echte aanrader! Je kunt hem hieronder aanschaffen via Bol.com

Wat hij eigenlijk probeert te zeggen is dat jij bepaalt wat waar is. In deze video vertelt hij over het placebo effect.

 

SHOP

Mediteren kun je leren

Wil jij leren mediteren? Speciaal voor beginners heb ik een meditatie audio opgenomen in de vorm van een geleide meditatie. 

Gezonde levensstijl

Jij bent de motor van je bedrijf. Hoe goed zorg jij goed voor deze motor? Je lifestyle is de basis voor jouw succes

Journaling

Oftewel houd jij elke dag bij in een mooie schrift waar jij dankbaar voor bent? Speciaal daarvoor heb ik een mooi boek voor je of om cadeau te geven!