Vraag nu

Binnen een half uur weet ik waar jij vastloopt in je leven en business! Ik geef je direct tools, tips en mijn eigen methodes zodat je snel verder kunt en nieuwe inzichten krijgt!

Coach Call
  • Ik geef je GRATIS nieuwe waardevolle inzichten op maat voor jouw bedrijf.
  • Ik weet binnen een half uur (vaak korter) wat je nu kunt doen om drastische verandering aan te brengen in je leven of business.
  • Ik geef je concrete acties die je direct kunt toepassen om nu online te gaan ondernemen.
  • Alleen ivm het coronavirus deze maand GRATIS t.w.v. 50
  • Deze actie is geldig t/m eind april!


"Vanmiddag een kort, maar zeer waardevol telefonisch gesprek gehad met Shekila Ramautar,naar aanleiding van een vraag die ik gesteld had op Facebook. Ik kreeg hele waardevolle tips, die ik meteen kan toepassen. Een kort en krachtig telefoongesprek. Ik kreeg zelfs nog tips, buiten mijn vraag om. Ik ben blij dat ik op haar verzoek ben in gegaan. Zo blij mee"
Marielle Schoenmakers
Sprankelenderwijs
"Ik heb onlangs een heel goed en resultaat gericht gesprek gehad met Shekila. Het is mij duidelijk geworden wat mijn doel is en hoe ik die kan realiseren. Bedankt Shekila voor het meedenken en je hulp."
Sharda Bindraban
Onderneemster
"Ik heb een fijne coaching sessie gehad met Shekila. Je kunt aan alles merken dat ze een ervaren business woman is met inspirerende en vernieuwende ideeën. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze luistert goed naar je verhaal en denkt actief met je mee!"
D. Olivier
Onderneemster

GRATIS COACH CALL

30 minuten lang luister ik waar je nu vastloopt in je leven of business. Als mindset & businesscoach met 10 jaar ondernemers ervaring help ik je met concrete acties die je direct kunt gaan implementern!

Wachten op verandering betekent stilstaan, alleen actie gaat jouw leven veranderen!

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Shekila draait op SYS PlatformSYS Platform