Coach op maat - Shekila

Jij bepaalt wat je nodig hebt, jij bepaalt je prijs

Betaal nooit meer teveel voor lange, dure coachingtrajecten. Jij bepaalt! 

De succesformule van iedere ondernemer bestaat uit een mix van fundamentele ingredienten. Daarom coach ik je op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals mindset transformatie, personal branding, online zichtbaarheid, online marketing. Jij kiest waar jij mee geholpen wilt worden uit de mix.

Coaching op maat

1 op 1 coaching

Heb jij al (veel te)veel geld uitgegeven aan persoonlijke ontwikkeling en businesscoaches? Misschien wel een paar duizend euro’s maar zonder effectief resultaat? Dat klinkt heel herkenbaar!

Daarom is het tijd om het anders aan te pakken! Ik ben Shekila, al 10 jaar een duurzame ondernemer met 2 fantastische merken. Nu help ik andere ondernemers met hun mindset, groei en business naar de next level te brengen. Dit doe ik op een unieke manier voor een businesscoach, namelijk met een strippenkaart. Geen lange dure trajecten meer, die tijd is voorbij! Jij bepaalt zelf hoeveel uren coaching jij nodig hebt.

  • Je betaalt nooit meer teveel voor coaching
  • Jij bepaalt wanneer je hulp nodig hebt
  • Jij bepaalt hoeveel geld je wilt uitgeven aan coaching
  • Nooit meer lange coaching trajecten die je uiteindelijk geen resultaat leveren
  • Nooit meer Continue verkoopmails in je mailbox van coaches die je weer een nieuwe dienst willen verkopen
  • maar online coaching en 1 op 1 van een zeer ervaren ondernemer en business coach die weet waar ze over praat.
5/5

Shekila heeft mij zeer goed geholpen met mij beter inzicht te geven in hoe ik mij zichtbaarder kan maken op Instagram en hoe ik mijn website optimaal kan benutten. Ze heeft concrete handvatten gegeven en een uitgebreid rapport opgestuurd met alle informatie zodat ik die rustig nog een keer na kon lezen. Shekila is een vriendelijk en rustig persoon en heeft alle tijd genomen om zich te verdiepen in mijn bedrijf en was zeer prettig om mee te werken. 

Groetjes Jolien

Waar heb jij mijn hulp bij nodig?
Personal Branding óf
Bouwen van een online merk óf
Focus houden en de juiste doelen stellen óf
Groeien en opschalen óf
Het vinden van je doelgroep aka klanten
Of wil je graag even sparren?

1 uur 1 op 1 coaching

via skype of zoom

Van tevoren ontvang je een formulier waarin je invult wie je bent, waar je nu staat, waar je tegenaan loopt, wat je doel is en wanneer je dit wilt halen. Ik maak dan een persoonlijk actieplan op basis van jouw input die je direct kunt gaan implementeren. Dan plannen we een 1 op 1 gesprek in. 

€ 99.99

4 uren coaching per maand

Heb je meer uren nodig?

Dan wordt de uurprijs goedkoper! .

€ 75.00 per uur

8 uren coaching

Toch meer uren nodig?

Jij hebt regie over je eigen coaching

€ 65.00 per uur

Testimonials

Wat zeggen klanten over mij?

"Persoonlijke ontwikkeling is waar ik al jaren mee bezig ben en zeker het laatste jaar nog bewuster mee aan de slag ben. En toch ondanks alle inspanning (mindset events, programma's en boeken) blokkeerde ik ergens op. Dit resulteerde in het niet behalen van mijn doelen en zelfs achteruitgang op zakelijk gebied. Shekila heeft samen met mij gekeken naar waar de blokkade zit en waar ik hem niet meer dacht te hebben kwamen dikke tranen. Niet alleen weet ik nu waar de blokkade zit en waar mijn uitdaging ligt, Shekila heeft mij ook 'tools' gegeven hoe ik dit pijnpunt kan gaan aanpakken. Het is echt een flink pijnpunt en toch door de juiste vragen van Shekila en de 'tools' die ze mij gaf heb ik er vertrouwen in dat t mij gaat lukken. De dag erna had ik klantafspraken en haalde ik mijn dagdoel omzet! Toeval? Nope, its mindset!" Bedankt Shekila🙏 Liefs, Helen
Helen Broer
"Ik heb de online strategiesessies van Shekila geboekt. Het is ongelofelijk hoeveel ik eraan heb! Shekila heeft mij geholpen om mijn mindset op de goede stand te zetten en we hebben concrete plannen en acties besproken, waarna ik er gelijk mee aan de slag ben gegaan. Al ben ik altijd gezond sceptisch over coaches die je gouden bergen beloven, Shekila weet je tot actie aan te zetten en houdt het realistisch! Dank je wel voor de waardevolle sessies!"
Maria Ellemann

Ik ga voor goud

Dit is exclusieve coaching van 15 uren per maand voor slechts 55 euro per uur! Je ontvangt hierbij het volgende:
Personal Branding speelt een zeer grote rol bij het bouwen van een online merk en bedrijf. Ik heb daarom een vaste fotograaf die mij fotografeert zoals ik ben, authentiek. Bij "Ik ga voor goud" ontvang je een fotoshoot met mijn eigen fotograaf zodat je dit kunt gebruiken voor je personal branding. Lijkt jou dat tof?
Meld je dan hiernaast snel aan voor mijn coaching van 15 uren per maand voor slechts 55 euro per uur. Je bepaalt zelf hoe je deze uren verdeelt in de maand.

Ik ga voor goud

€ 55,00

/per uur(15 uren per maand)
  • Coaching op momenten die jou uitkomen
  • Professionele fotoshoot met mijn eigen huisfotograaf
  • Sales en marketing om je online zichtbaarheid te vergroten en je doelgroep te bereiken.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Inloggen in de website. Producten in je winkelmandje plaatsen. Het zijn allemaal functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken.

View details
Wis mijn instellingen Instellingen gewist!