Jouw succes is afhankelijk van jouw keuzes. Durf jij te kiezen?

Weet jij echt wat je wilt?

 Je weet al heel lang dat je niet lekker op je plek zit op je werk. Er zit namelijk veel meer potentie in je maar het komt er maar niet uit. En je weet ook niet hoe je je maximale potentie optimaal kunt benutten. Want wat moet je dan wel doen?

Een andere baan die wel bij je past? Of droom je stiekem al heel lang om voor jezelf te beginnen? Maar hoe dan en wat moet ik dan beginnen? Of heb je juist teveel ideeen? Misschien ben je al ondernemer maar blijven de klanten uit. Ook dat heeft verschillende oorzaken waar ik je mee kan helpen.

Als single moeder van 2 jonge meiden en ondernemer komt mij dit allemaal heel bekend voor. Ik had een relatie en hij zorgde ervoor dat de rekeningen werden betaald, ook het huis was van hem. totdat we uit elkaar gingen en ik er op een harde manier besefte dat ik niks had. En helemaal overnieuw moest beginnen. Dat is de reden dat ik alleenstaande ouders wil helpen om hun dromen na te jagen, niet meer in hokjes te denken, oude patronen los te laten, nieuwe wegen in te slaan en vooral financieel onafhankelijk te zijn!

Alles begint met de vraag:

WAT WIL IK ECHT?

Ja, echt..diep van binnen! Maak je geen zorgen of je daar je geld mee kunt verdienen. Ik ben al 10 jaar ondernemer en weet precies hoe jij met je passie of hobby je geld kunt gaan verdienen.

Zullen we aan de slag om echt voor jezelf te kiezen, gelukkiger te worden en financieel onafhankelijk te worden?

Stuur mij persoonlijk een bericht via Whatsapp of bel voor een afspraak.

Boek een half jaar of jaartraject met individuele coaching! Ook mogelijk via je werkgever en als ondernemer aftrekbaar.

Whatsapp