“Change your mindset, change your life” – Shekila Ramautar

In mijn andere blog heb je kunnen lezen hoe je je brein kunt  herprogrammeren voor succes, rijkdom, liefde. Alles wat je maar wilt. Ik geef je hier mijn grootste boekentips wat betreft persoonlijke ontwikkeling die voor mij echt mijn leven hebben veranderd. Echte aanraders dus wat mij betreft! Je kunt ze direct aanschaffen via de link.

Je zult denken dat dit onzin is maar we zijn van jongs af aan in ons onderbewuste geprogrammeerd. Dit is vaak ontstaan door opvoeding, normen en waarden. Alles wat volgens jou is verteld heb jij aangenomen voor waarheid. Maar misschien was dit niet JOUW waarheid maar is die je opgedragen door herhaaldelijk bepaalde dingen te programmeren in jouw brein. Bijvoorbeeld dat je altijd een goede baan zou moeten hebben na je studie. Want dat zou leiden tot meer succes en geluk toch? En is dat ook zo? Heeft dat geleid tot een succesvol en gelukkig leven? Leef jij je droom?

Misschien lukt het jou maar niet om dat succespunt te bereiken door bepaalde blokkades. Geldblokkades of blokkades in de relaties. Blokkades in goede communicatie. Daar zit de crux! Want de manier waarop en wat jij tegen jezelf zegt bepaalt jouw mate voor succes voor een groot gedeelte. Jouw mindset en communicatie met jezelf zijn de basis voor succes en rijkdom en liefde. vooral de liefde met jezelf.

Verspil je tijd niet want het leven is maar kort. Als jij niks verandert aan je huidige situatie gaat er nooit iets veranderen. Jij bent verantwoordelijk voor het succes in je leven en bent in staat om rijkdom te vergaren, liefde in je leven te hebben en eigenlijk alles waar je naar verlangt.  

 

Bestel je boek hier

Think & Grow Rich van Napoleon Hill, de Nederlandse versie is geschreven door niemand minder dan Michael Pilarczyck

 

Visit Us

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per.

Call Us

(+880) 123 456 7898
(+880) 123 456 7898

Email Us

contact@divitea.com
diviteashop@gmail.com