Fundamentele Strategie voor Succes!!

Ontbreekt het je aan focus en je bedrijf daardoor goed en stevig neer te zetten?

Zonder een vlijmscherpe focus ga je allerlei nieuwe dingen bedenken en is het niet meer duidelijk voor je klant wat je nu echt doet. Vanuit een andere mindset, purpose en rust vanuit jezelf creeer je meer duidelijkheid in je bedrijf en voor jezelf voor nu en in de toekomst. Het blijft voor jou als ondernemer een uitdaging om beslissingen te nemen die doorslaggevend kunnen zijn voor het succes van je bedrijf. Daarin ga ik je ondersteunen.

Je bent hier op de juiste plek.

Ik bied op het moment onderstaande programma’s aan waarbij ik jou kan helpen om de focus weer terug te brengen en je bedrijf te laten groeien.

Een lagere omzet of moeite met groeien..Ligt het aan je marketing of aan je strategie?

Veel klanten vragen vaak; “Shekila, wil jij mij helpen met mijn online marketing?”

Als ik dan kijk naar hun website/shop en het aanbod zie ik met grote regelmaat dat het vaak niet de marketing is waar het aan schort. Wanneer de basis niet goed is, de strategie dus, dan wordt het heel lastig om een goede marketingstrategie daar omheen te bouwen. Met als gevolg, te weinig klanten, te weinig omzet, geen consistentie in hun marketing implementatie, geen duidelijkheid naar klanten toe. Met als gevolg: een dalende omzet!

Daarom bied ik altijd eerst aan om samen naar de huidige strategie te kijken en waarom de omzet bijvoorbeeld terugloopt of waarom je nog niet daar bent waar je zou willen zijn met je bedrijf.

Na het ontwikkelen van een goede sterke strategie gaan we verder met de marketing en vervolgens kijken we hoe we verkopen kunnen genereren of meer klanten te trekken voor jouw bedrijf.

We zetten een duurzame strategie neer voor succes!

Strategie voor Succes

Je basis moet kloppen, die is zo belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Wil je de volgende stappen nemen in je bedrijf dan is het zo belangrijk dat dit klopt. Elke volgende stap die je neemt zorgt ervoor dat je kunt gaan verdubbelen in succes, klanten, omzet en uiteindelijk winst.

Ik ga je 3 maanden helpen met mijn Strategie voor succes programma. In dit programma geef ik je alles van mij, 10 ervaring in duurzaam ondernemerschap geef ik bij dit programma door aan jou. We werken aan strategie, je business modellen, je marketing en sales, opschalen en leiderschap. 

Dit is een 1:1 programma en ben daarom heel selectief wie ik kan begeleiden. 

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar: info@shekila.nl

 

Meer informatie?

13 + 7 =