Webdesign

voor duurzame ondernemers met een verhaal

Wij bouwen een professionele website of webshop voor u in WordPress met opties om goed gevonden te worden op het internet.

 

 

info@shekila.nlo621818751

Een full package abonnement of een basis website met losse modules voor wanneer het echt nodig is?

Of u nu een complexere of juist simpele website of webshop wilt, u kunt voor beide bij ons terecht. Wij geven u eerst advies naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

Wij bouwen al jarenlang websites en webshops in wordpress en zorgen ervoor dat u goed gevonden wordt door de Yoast SEO plugin. Ook kunnen wij uw website in meerdere talen bouwen wanneer dit nodig is.

U kunt kiezen uit een compleet abonnement. Of een basis website met losse modules en deze inschakelen wanneer het nodig is. 

 

Website

Na een eerste gesprek brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Vervolgens maken wij een offerte voor u op basis van uw wensen en behoeften. Wij bouwen websites al 10 jaar in WordPress.

Webshop

Na een eerste gesprek brengen wij uw wensen en behoeften in kaart om uw webshop te vorm te geven. Wij bouwen webshops altijd trouw in wordpress waar wij 10 jaar goede ervaringen mee hebben.

Zoekmachine Optimalisatie

Niks is belangrijker dan goed gevonden te worden op Google. Daarom werken wij altijd met Yoast SEO om uw website te optimaliseren met de juiste zoekwoorden en termen zodat uw klanten u altijd kunnen vinden op het internet.

Making an Impact Across the Globe

Wij zorgen ervoor dat u met uw website een onvergetelijke indruk maakt tussen uw concurrenten. Wij bouwen uw website naar uw eigen wensen en behoeften. U hoeft alleen goede foto’s en teksten aan te leveren. Wij doen de rest…

10 jaar ervaring

Zoals we al eerder hebben genoemd bouwen we al 10 jaar onze eigen websites en van onze klanten. Wij zijn zeer ervaren in het bouwen van WordPress websites, blogs en webshops. U kunt ervan op aan dat u bij ons in goede handen bent. Wij bieden u 3 pakketten aan zoals u onderaan de pagina kunt zien. Wij kunnen na het bouwen uw website ook onderhouden met een meerprijs per maand zodat u er helemaal geen werk van heeft. (hiervoor maken wij een offerte voor u).

Werkwijze

U neemt contact met ons op, heel makkelijk en toegankelijk via Whatsapp: Bel0621818751 en laat ons weten wat u wilt en laat uw gegevens achter. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken om uw specifieke wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens maken wij een offerte voor u en kunnen we bij akkoord direct aan de slag voor u.

Met wie werken wij graag samen?

Wij werken graag met bedrijven met een knipoog naar duurzaamheid of aandacht voor mens, milieu of maatschappij. Wij steunen dan ook graag goede doelen die bijdragen aan een betere maatschappij. 

 

Creative Team

Wij werken graag met andere professionals en experts samen om u een nog betere dienstverlening aan te bieden.  Goede foto’s zijn erg belangrijk op uw website als eerste indruk. Daarom werk ik samen met een natuurlijk licht fotograaf.

Shekila Ramautar

Shekila Ramautar

Oprichter, Shekila Online Marketing

Wendy van der Veer

Wendy van der Veer

Natuurlijk licht fotograaf

Zijn wij een match?

 Bent u nog niet online zichtbaar of heeft u al een website maar wordt deze niet goed gevonden op google? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van goede foto’s  en teksten en wij doen we rest. Ook redigeren wij uw teksten tot SEO teksten zodat u goed gevonden zal worden op de zoekmachines. 

 

Neem contact op

Leeuwarden, Friesland

0621818751

info@shekila.nl

Laat een bericht achter