Een niche markt aanboren!

Vind een niche! Topidee en zeker doen! Ik geloof echt in unieke producten en diensten. Dan pas heb je namelijk iets waardevols te bieden en dat is wat mensen tegenwoordig willen. Als ze een random product of dienst willen kunnen ze kiezen uit weet ik hoeveel merken en soorten in verschillende prijscategorie├źn.

Wanneer is een product of dienst een niche?

Dat is wanneer jouw product of dienst een klein marktaandeel heeft maar grote groeipotentie heeft. Je product of dienst is uniek en wordt weinig of nog helemaal niet aangeboden. Zo heb je als het een hit wordt ook nog een monopoliepositie te pakken! En dan natuurlijk registreren he!

Uiteraard is het wel van belang om eerst een haalbaarheidsonderzoek te doen naar je product of dienst die je gaat aanbieden. Heeft jouw ideale klant wel behoefte aan dit product of dienst? Ga het eerst testen voordat je concrete stappen gaat nemen.

Wil je meer weten over jouw product of dienst en of dit valt onder de nichemarkt stel je vraag dan even HIER in de community. Of stuur mij gewoon een berichtje via de facebookpagina.

Succes!