Vanuit eigen innerlijke kracht, positieve mindset en lef heb ik echt een leven gecreeerd waarop ik trots mag zijn!

De eerste stap was om uit een lange ongelukkige relatie komen, vervolgens 3 x verhuizen in 1 jaar met 2 kleine kids en het stopzetten van mijn bedrijf Footprint Organic Workwear. Dat was mijn zwaarste jaar ooit! En toch, verbazingwekkend genoeg had ik geen stress over hoe het nu verder moest. Ik had geen inkomen meer, geen auto, geen woning en dat in een woningmarkt met een wachtlijst van 5 jaar! En toch heb ik het gedaan! En ik ben er verdomd trots op ook!

Maar hoe dan? Hoe heb ik de moed verzameld om dit moeilijke en zware besluit te nemen? Ik weigerde om nog langer ongelukkig te zijn en zocht naar iets om mezelf en mijn mindset positiever te maken, hoe moest ik hieruit komen? Uiteindelijk is dat bij mij in 2015/16 begonnen met het bekijken van Yoga filmpjes op YouTube, gewoon uit nieuwsgieringheid en omdat ik al 4 jaar zeer ongelukkig was in mijn relatie. Dus ben ik elke zondagochtend thuis YouTube filmpjes gaan oefenen(en mijn dochtertjes deden gewoon mee!), kort daarna begon ik met meditatie, begeleidende meditatie. En dat was zo fijn! Een openbaring voor mij en plots begon mijn nieuwsgierigheid naar spiritualiteit langzaam te groeien.

Het voelde zo goed dat ik mij er steeds meer in ging verdiepen en geloofde dat ik ook gelukkig kon worden maar dat ik nu wel een stap moest gaan zetten want anders zou er nooit iets veranderen in mijn leven. De stap om uit een ongelukkige situatie te komen. En ook gaan geloven dat het echt allemaal goed zou komen!

En ik hoor steeds vaker van vrouwen in mijn omgeving en in mijn netwerk dat zij ditzelfde ervaren of vergelijkbare situaties bijvoorbeeld met een baan waar ze ongelukkig in zijn maar de stap niet durven te zetten. Uit angst voor niet weten wat er komen gaat, onzekerheid…..Ik heb de stap gezet voor mijzelf en voor mijn kinderen! Juni 2017..Nu een jaar geleden….

Maar ze zeggen: Als je doet wat je altijd hebt gedaan krijg je ook datgene wat je altijd hebt gekregen. Toen ik dat doorhad en besefte dat ik uit mijn comfort zone moest gaan begon mijn leven positief te veranderen. Alles kwam als vanzelf op mijn pad, een woning(via een vriendin die werkte bij een makelaar), via via een auto om mijn kinderen in te vervoeren en zelfs een baan bij een hogeschool, wel part-time maar ik had in ieder geval iets. Vraag me niet hoe dit allemaal zo snel heeft gemanifesteerd want ik verbaas mij er nog steeds over…..

En het mooiste is dat ik mijn kantoor had opgezegd(nog een stress minder!) en begon lekker vanuit huis te werken, en mijn coaching bedrijf weer helemaal aan het opbloeien was. Ook mijn andere bedrijf CorkWood ging weer lopen zowel en ben die nu internationaal aan het vermarkten! Denk niet te moeilijk doen als het makkelijk kan! Go for it, ga niet voor perfectie maar neem een kleine stap vooruit…Je zult zien dat je vooruitgang boekt!

Wat ik probeer te zeggen: GELOOF IN JEZELF!! GELOOF IN JOUW UNIEKHEID, WANT IEDEREEN IS ANDERS…DAT MAAKT JOU JUIST MOOI! Durf zichtbaar te zijn…

Meditatie en Yoga hebben mij dat gegeven waar ik nu sta. Dit wil ik andere vrouwen ook meegeven om vanuit kracht te ondernemen. En om hiermee ook anderen te hepen op het gebied van mens, milieu en maatschappij.

Ik ga 1 augustus starten met mijn eerste online training: The Conscious Business School waarin ik ook meditaties ga geven om jou te upliften, om de beste versie van jezelf te worden en een inspiratiebron voor anderen te zijn.

Wees trots op wie je bent en wat je te vertellen hebt en hoe jij anderen kunt helpen. Want geloof me, er zitten echte mensen te wachten op  jou en je mooie product of dienst. Jouw toegevoegde waarde, jouw unique selling point! Ik doe het sinds kort ook en het voelt zo goed om zichtbaar te zijn! Want alleen dan weten jouw klanten wie je bent en komt de gunfactor om de hoek kijken. Dan komt het echte succes! Wie ben jij? Laat jezelf zien en wees er trots op! Ik ga je vertellen hoe ik het heb gedaan waardoor ik nu eigenlijk bijna unstoppable video’s maak om zichtbaar te zijn voor mijn klanten.

Ik ging van TV verslaafde in een ongelukkige relatie naar een single mommy entrepreneurship, heb een eigen heerlijk huisje, auto, gelukkig met mezelf en tijd om leuke dingen te doen met vriendinnen en mijn kinderen. Daarnaast bouw ik aan diverse coaching programma’s zowel nationaal als Internationaal en ben ik spreker voor 2 sprekersbureau’s over duurzaam ondernemen, wordt ik ingehuurd als duurzaamheids professional!

Om vrouwen te helpen zichtbaarder te worden en zelfverzekerder heb ik een video mini-training voor jou die ik echt net heb ontwikkeld en kost slechts 37 euro!

Wat bereik je hiermee?

In 4 weken met volledige commitment aan jezelf:

  • Zelfvertrouwen creeren
  • Zichtbaar worden, hoe dan?
  • Geloven in jezelf en wat je te bieden hebt
  • Mijn persoonlijke affirmaties die ik elke dag doe sinds 1 jaar
  • Een persoonlijke meditatie voor jou!
  • Mindsetting
  • Zichtbaar durven zijn, maar hoe?
  • Dit alles en nog meer extra’s bied ik je aan in een wekelijkse video training voor slechts 37 euro!!
  • Succes komt echt van binnenuit, geloof me!

You are not alone, ik ga je er stap voor stap bij helpen om succes te creeren door je eigen innerlijke kracht in te zetten!

Doe je mee?

 Succes begint bij jezelf en dat wil ik jou gaan leren!

Schrijf je hier in voor: The Power Of Succes Is In Me!