Met mijn online programma ga jij een duurzaam product of bewuste dienst winstgevend en commercieel maken zodat jij er voor 100% van kunt gaan leven! Zeg nou zelf, dat wil toch iedereen? Je passie volgen en daar je geld mee verdienen, dat is elke dag vakantie en een droomresultaat die je gaat bereiken met mijn online programma! Is dat niet tof?

Voor wie is dit programma? Dit online programma is bedoeld voor jou wanneer je:

 1. Een bedrijf hebt of start-up bent op het gebied van mens, milieu of maatschappij
 2. Moeite hebt om commercieel te zijn en geld te vragen naar jouw waarde 
 3. Moeite hebt om vol zelfvertrouwen en kracht jezelf, jouw product of dienst zichtbaar te maken aan je doelgroep
 4. Eigenlijk gewoon best onzeker bent over jezelf en wat je te bieden hebt, wie zit er op mij te wachten?
 5. Niet weet hoe je een eco, groen of spiritueel product of dienst anders in de markt zet dan een conventioneel product of dienst
 6. Eigenlijk niet helder hebt wie nu echt je doelgroep is
 7. Niet goed weet hoe jij een verdienmodel moet koppelen aan je dienst of product
 8. Niet helder hebt wat je te bieden hebt ondanks je expertise
 9. Financieel onafhankelijk wil worden en een impact wilt creeren op je medemens of milieu wilt 

Ik herken dit allemaal! Ik had altijd een hekel aan rekenen weet ik nog goed, maar door het ondernemerschap begon ik het echt leuk te vinden omdat het ging om mijn eigen winst! Hoe leuk is het om uit te rekenen wat jouw winst is? Waarmee je leuke dingen kunt gaan doen of sparen? Ik heb mijn “Shekila Sparkle” erin gegooid om uit het circuit van onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen te komen! En dat heeft mij zoveel kracht gegeven en daarom sta ik nu waar ik nu sta! Happy single, co-ouderschap, gelukkig met mezelf en vooral bewust van wie ik ben en waarom ik zo bijzonder ben! Want iedereen is bijzonder op een positieve manier en dat maakt waarom mensen bij jou willen kopen!! Ik ga je leren hoe je dat gaat doen zodat jij ook de Shekila Sparkles krijgt en je zult shinen en klanten aantrekken die bereid zijn voor jou te betalen! 

Daarnaast coach ik je op 4 diepgaande niveaus die mijn werkwijze kenmerken:

“You can’t have Business Growth without Personal Growth”is dan ook mijn motto!

Wat levert de training jouw op? Je gaat leren hoe jij:

 • Vanuit je eigen power, visualisatie en positieve mindset, focus en doelgericht handelen. Ik leer je precies hoe ik dat heb gedaan vorig jaar.
 • Jezelf gaat onderscheiden van andere soortgelijke bedrijven/coaches/producten of diensten. 
 • Je gaat werken aan je Unique Selling Point en deze zichtbaar maken en laten zien aan de wereld!
 • Je heel duidelijk voor ogen hebt wie nu echt je doelgroep is. Niet wie jij denkt of wil dat je doelgroep is maar wie echt behoefte heeft aan jou, jouw product/dienst en ook bereid is daarvoor te betalen
 • Waar vind je je doelgroep en hoe benader je ze?
 • Wat is storytelling en waarom is dat belangrijk bij een duurzame of bewuste product/dienst? What’s your why?
 • Wat is mijn aanbod? Methode: Hier pas ik een strategische methode toe die je gaat uitwerken voor jouw business
 • Hoe vermarkt/verkoop ik mijn product/dienst? Met andere woorden, hoe vind ik klanten en krijg ik omzet?
 • Zichtbaar worden met Email marketing/Social Media Marketing
 • Toegang tot de besloten Facebook Community om elkaar te motiveren en ben ik 1 x per 2 weken live voor jou!
 • Je krijgt elke week een videoboodschap van mij toegestuurd!
 • Maar ik heb nog meer voor je in petto! Je krijgt dus heel veel voor heel weinig, maar eenmalig!! Dus waar wacht je op?

In al deze modules zitten lessen en opdrachten die je dient uit te voeren middels een online programma waar jij kunt inloggen met je persoonlijke inlognaam.

Daarnaast kun je In de facebook community elkaar ook helpen en upliften wat zeer motiverend werkt!

Voor slechts 497 euro ex BTW mag jij al beginnen met mijn waardevolle online training. Het echte programma zal na de PILOT 997 euro kosten!

Mijn online programma duurt 3 maanden, inschrijving vanaf start op 14 juni en op 1 november begint het online programma met een online facebook community waar ik 1 keer in de 2 weken live ben. Het is een intensief programma maar je kunt het op eigen tempo doen doordat het online is.  Ik biedt dit eenmalig aan tegen een zeer laag tarief omdat ik het goed wil testen en succesvolle cases wil laten zien voor het officiële programma! Jij mag hier gebruik van maken, de inhoud zal namelijk precies hetzelfde zijn als het officiële programma.

In de 2de maand is er een live dag en gaan we elkaar ontmoeten!

De lancering is op 1 september geopend zodat jij als een van de eersten van dit unieke aanbod gebruik mag maken voor slechts 497 EUR in plaats van 997 EUR!!!

Lijkt het jou fantastisch om eindelijk jouw startup met “purpose” te beginnen dan is nu het moment! Ik help je als duurzame en bewuste ondernemer met alle facetten van het ondernemerschap!

The world is yours!

Schrijf je hier in voor The Conscious Business School en tot snel!