Referenties

Ashanti Overman

“Een hele inspirerende skype sessie met Shekila achter de rug! Daar waar jij even vast loopt, heeft zij tientallen oplossingen voor je. Stelt kritische vragen, denkt mee en heeft een goed luisterd oor.

Dank je wel!!! Door jou zie ik de details weer die ik even over het hoofd zag.”

Tonny van der Linden

“Wat geweldig zo’n sparsessie met Shekila. We kenden elkaar niet maar Shekila voelt aan wat ik wil met mijn bedrijf. Ze is heel enthousiast en ze heeft duidelijk veel ervaring met het opzetten van een bedrijf in de duurzame wereld. We hebben een stappenplan opgezet voor de komende weken en ze heeft me namen gegeven van mensen die interessant voor mij zijn om mee samen te werken. Volgende maand spreek ik haar weer voor een vervolgplan. Ik kan haar zeker aanraden!”

Dianda Van Gunst

“Vanmiddag een ontzettend leuke, spontane brainstorm sessie gehad met Shekila. Ik stond weer buiten met energie en motivatie. Ze weet precies hoe ze je struikelpunten moet aanpakken en geeft fijn en duidelijk advies waar je wat mee kan. En ik? Ik weet nu wat mij de komende dagen te doen staat. 

Eva Jackson

“In het coaching traject met Shekila toonde ze veel kennis van het ondernemen te hebben en is ze uitstekend in staat om de vertaalslag te maken maar mijn eigen business. Haar ideeën zijn creatief en meteen onderbouwd met een verdienmodel.  Ze heeft het vermogen en de vakkennis om de behoefte van mij als ondernemer in te schatten en dat van mijn markt. Juist door haar eigen bedrijven en ondersteunen van verschillende startups merk ik dat ze hierdoor snel schakelt en weet wat strategisch de beste volgende stap is vanuit mijn business richting mijn doel.”