Selecteer een pagina

Loop je vast bij je idee voor je startup? Of heb je al een bedrijf maar blijven de klanten uit en heb je daardoor te weinig omzet?

Heel herkenbaar! Dit had ik een aantal jaren geleden ook totdat ik ging analyseren waar het aan lag. En vanaf dat moment ging mijn bedrijf groeien! Ik wil jou helpen om ook te groeien met jouw bedrijf zodat jij kan doen waar jouw passie ligt, anderen kunt helpen en inspireren en een duurzame impact kunt creëren voor deze wereld!

Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel een strategie sessie in!

“Wat geweldig zo’n sparsessie met Shekila. We kenden elkaar niet maar Shekila voelt aan wat ik wil met mijn bedrijf. Ze is heel enthousiast en ze heeft duidelijk veel ervaring met het opzetten van een bedrijf in de duurzame wereld. We hebben een stappenplan opgezet voor de komende weken en ze heeft me namen gegeven van mensen die interessant voor mij zijn om mee samen te werken. Volgende maand spreek ik haar weer voor een vervolgplan. Ik kan haar zeker aanraden”.  

Tonny van der Linden

De Stijlanalist 

 

Je hebt je aangemeld! Dank je.