Klantenservice 06-218 18 751 info@shekila.nl

SHOP onze nieuwste collectie!

Duurzame mode expert

Kies uw dienst

Eco Fashion Shop

Ga naar de winkel

Duurzame Retailers

Advies, begeleiding en Styling

Blog

The green fashion stylist

Eco Bedrijfskleding

Onze zakelijke mogeljkheden

About Us

Shekila Eco Fashion House is een platform ontwikkeld door duurzame mode expert Shekila Ramautar. Dit platform is bedoeld om duurzamer en bewuster te consumeren. Dit platform is bedoeld voor consumenten, retailers, young fashion start ups, fashionista's en bedrijven die graag duurzame bedrijfskleding willen aanschaffen. Voor consumenten hebben wij de Shop waar Shekila een duurzame garderobe heeft samengesteld. Voor retailers hebben wij onze "duurzame retailers". Wij geven professionele adviezen op het gebied van duurzaam inkopen, winkelbeleving creeeren, winkeltrainingen. Shekila is personal shopper en styliste. Zij weet als geen ander waar het fout gaat bij retailers en warenhuizen. Investeer dus in gedegen advies voor hogere omzet en loyaliteit van uw klanten! Voor onze fashionista's duurzame modemerken hebben wij een eigen externe blog: The Green Fashion Stylist. Wij geven duurzame modemerken de kans om hun merk te laten zien aan ons publiek! Wij reviewen, bloggen en fotograferen de kleding voor een groot publiek! En als laatste kunnen duurzame bedrijven ook bij ons terecht voor duurzame en biologische (horeca en hostess)bedrijfskleding via onze partnersite: Footprint, duurzame bedrijfskleding.

Eco Fashion Agency

Verduurzaming in de modebranche! Zowel B2B als consumenten willen we graag meer betrekken om bewustere keuzes te maken. Dit begint bij kleding!

RETAILERS

Het is tegenwoordig zo belangrijk om uw klanten iets extra's te bieden in uw zaak. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste duurzame modemerken voor uw winkel, uw eigen eco collectie, winkeltraining voor uw personeel en winkelbeleving creeren! Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Investeer tijdig in gedegen advies!

DUURZAME GARDEROBE

De consument die bewuster gaan consumeren begint bij jou. Wij helpen je daar graag bij want het is al moeilijk genoeg om duurzame modemerken te vinden die ook nog eens bij jouw stijl passen. We hebben al een aantal duurzame basisstukken voor je ontwikkeld in onze Online Shop! Wil je persoonlijk advies? We komen dan graag bij je langs.

BLOG

Shekila is een zeer ervaren styliste dat alleen nog maar werkt met duurzame modemerken van over de hele wereld. Wij schrijven, fotograferen, reviewen en bloggen over fantastische duurzame modemerken op onze blog: www.thegreenfashionstylist.com Lees je mee?

DUURZAME BEDRIJFSKLEDING

Voor bedrijven kunt u terecht bij onze dochterbedrijf: Footprint, duurzame bedrijfskleding. Wij ontwerpen hostess jurken van biokatoen, biologisch katoenen horecakleding en ontwerpen je eigen duurzame mode collectie. Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van een representatieve bedrijfskledinglijn van gerecycelde PET flessen.

Services

SHEKILA ECO FASHION

Shekila Eco Fashion is het eigen duurzame modemerk van eco fashion entrepreneur Shekila. Het is een kleinschalige collectie met de een duurzame basiscollectie voor de garderobe. Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen met shops. wholesalers en bloggers.

Read More

DUURZAME MODEMERKEN

Wij zoeken altijd nieuwe duurzame en eerlijke modemerken voor onze blog. Wilt u graag uw merk laten zien aan het grote publiek? Consumenten die niet weten wat duurzame mode inhoudt geven we graag via onze blog en mooie foto's over uw duurzame modemerk.

Read More

DUURZAME HORECA

Bij Footprint duurzame bedrijfskleding kunt u terecht voor het laten maken van uw eigen duurzame bedrijfskledinglijn. Daarnaast kunnen ook kleinere bedrijven bij ons terecht voor onze duurzame basiccollectie online. Wij richten ons op GreenKey hotels & leisure, biologische horeca en MKB.

Read More

Get In Touch with Us

If you have any questions, do not hesitate to contact us

info@shekila.nl

Latest Blog items