Klantenservice 06-218 18 751 info@shekila.nl

SHOP onze nieuwste collectie!

Bamboo

A luxury feeling....

Eco Fashion Shop

Ga naar de winkel

Verkooppunten

Voel onze bamboesjaals....

Blog

Leuke acties via de blog!

Wholesale

B2B wholesale/ resellers

About Us

Shekila Eco Fashion is een duurzaam modemerk van duurzame mode expert en entrepreneur Shekila Ramautar. Het merk is ontstaan om duurzamer en bewuster te consumeren. "Omdat de eerste stap naar een duurzame garderobe voor veel mensen best lastig is heb ik de sjaals ontwikkeld. Het is een relatief kleine aankoop, een mooie introductie in duurzame mode en een eerste stap naar een duurzame garderobe".

Bamboe, een luxe materiaalsoort

Bamboe is een heerlijk materiaalsoort. Het is zijdezacht en voelt aan als kasjmier. Het heeft prachtige stofeigenschappen en beschikbaar in mooie kleuren. Daarnaast is het ook nog gemaakt in Nederland. Een luxeproduct dat qua milieu veel beter is dan katoen! Een musthave item dus!

Fair Trade

Onze bamboe komt uit bamboeland China. De sjaals worden in Friesland eerlijk geproduceerd door lokale coupeuses. In Nederland weten we gelukkig dat er geen kinderarbeid plaatsvindt en dat kleding eerlijk wordt vervaardigd.

Kenmerken van bamboe

Bamboe staat erom bekend warmte isolerend te zijn in de winter en verkoelend in de zomer! Was de sjaal daarom nooit met wasverzachter, dan verliest bamboe namelijk zijn mooie kenmerken.

BLOG

Shekila is een zeer ervaren styliste dat alleen nog maar werkt met duurzame modemerken van over de hele wereld. Wij schrijven, fotograferen, reviewen en bloggen over fantastische duurzame modemerken op onze blog: www.thegreenfashionstylist.com Lees je mee?

Slow Fashion

Shekila Eco Fashion is een slow fashion merk. Dat wil zeggen dat wij geen massa produceren. De aantallen die wij produceren zijn altijd verantwoord en Made in Holland

Services

SHEKILA ECO FASHION

Shekila Eco Fashion is het eigen duurzame modemerk van eco fashion entrepreneur Shekila. Het is een kleinschalige collectie met de een duurzame basiscollectie voor de garderobe. Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen met shops. wholesalers en bloggers.

Read More

DUURZAME MODEMERKEN

Wij zoeken altijd nieuwe duurzame en eerlijke modemerken voor onze blog. Wilt u graag uw merk laten zien aan het grote publiek? Consumenten die niet weten wat duurzame mode inhoudt geven we graag via onze blog en mooie foto's over uw duurzame modemerk.

Read More

DUURZAME HORECA

Bij Footprint duurzame bedrijfskleding kunt u terecht voor het laten maken van uw eigen duurzame bedrijfskledinglijn. Daarnaast kunnen ook kleinere bedrijven bij ons terecht voor onze duurzame basiccollectie online. Wij richten ons op GreenKey hotels & leisure, biologische horeca en MKB.

Read More

Get In Touch with Us

If you have any questions, do not hesitate to contact us

info@shekila.nl

Latest Blog items