Droom jij van een eigen duurzame kledinglijn?

Jij wilt niet zo maar een label zoals er al duizenden zijn maar onderscheidend zijn en een impact creeren. Jij wilt dat jouw kleding ethisch verantwoord wordt geproduceerd, dat er geen giftige stoffen worden gebruikt bij het verven? Jij wilt werken met natuurlijke materialen.

Sinds 2011 ben ik onderneemster in duurzame mode. Mijn eerste merk was Shekila Eco Fashion, daarna kwam The Reversible Skirt en ben toen verder gegaan in de B2B markt met mijn bedrijfskleding voor biologische horeca bedrijven en duurzame hotels. 

1 op 1 coaching is zeer effectief als jij je eigen duurzame merk wilt gaan opzetten. Ik leer je alles door middel van 1 op 1 coaching.

Ik ga je alles leren, alle fijne kneepjes van het opzetten van een duurzame kledinglijn.  Een lijn die past bij jou en jouw bijdrage aan onze wereld.Ik leer je alles van idee tot aan distributie van jouw merk. Dus ook, de eerste schetsen, patronen laten maken, sampling, stoffen uitkiezen,productie, productiebegeleiding, prijzen, verkoop, online en offline marketing en nog veel meer! Hoe werkt het?

  1. Je vult je gegevens hieronder in en verstuurt dit

  2. Ik ga je bellen voor een telefonische kennismaking

  3. Mocht het klikken en zie ik potentie in jou en je plan dan gaan we verder

  4. Ik ga kijken welk traject het beste bij jou en je plannen past(3 of 6 mnd)

  5. We gaan een afspraak maken en maken live kennis met elkaar

  6. Hier start het traject en krijg je huiswerk opdrachten en 1x per week een telefonische voortgangs gesprek en kun je je vragen stellen.

  7. 1 x per maand zitten we samen op een locatie naar jouw keuze om de volgende stappen te bespreken en kijken of je nog ergens tegenaan loopt.

Mocht je toe zijn aan deze stap, om echt te gaan voor je grootse dromen en je missie dan nodig ik je uit om het formulier in te vullen dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

 

Duurzame groetjes, Shekila 

 

Meld je aan voor een gratis kennismakingsafspraak